donderdag 15 oktober 2009

Skieen

Skien" Is volgens Encyclopædia Britannica uit Encyclopædia Britannica Premium Service:


recreatie, sport, en vervoersmethode waarbij een paar lange, platte glijders, genaamd Ski’s die aan de schoenen of laarzen zijn bevestigd wordt gebruikt om over sneeuw te glijden.

We gaan ervan uit dat je wel een idee hebt over wat Skien is. Skien is over tientallen jaren zo populair geworden dat de meeste mensen wel een idee moeten hebben over wat Skien is. Voor diegenen die helemaal onbekend zijn met deze sport zullen we hier een uitleg geven. Skien is eigenlijk het gebruik maken van de zwaartekracht om over sneeuw van de heuvel naar beneden te glijden met behulp van twee lange en dunne planken om evenwicht te behouden en zodoende de afdaling onder controle te houden.



Snowboarden is een vergelijkbare sneeuwsport waarbij gebruik wordt gemaakt van één plank in plaats van de twee planken die Skiërs gebruiken. Skiers gebruiken beide planken om hun bewegingen te coördineren en om hun snelheid en richting onder controle te houden. Balans, gewichtsverdeling en controle over de Skis zijn de fijne kneepjes van Skien.



Deze site is helemaal gewijd aan de Wintersport Skien. Er is uitgebreide informatie over de Skiuitrusting zoals Skis, Skischoenen, Skibindingen, en Skistokken, hoe en waar de Skiuitrusting kan worden aangeschaft en natuurlijk hoe je het moet gebruiken. Met uitleg in de Ski Beginnerscursus en de Ski-Carvingtechnieken. Als je wilt beginnen met Skien raden we je aan om door de site heen te gaan zoals hij wordt gepresenteerd op de homepage, want op deze site staat informatie over alles wat je moet weten over Skien. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen weet je genoeg om je uitrusting uit te kunnen kiezen en ben je klaar om voor het eerst de Skipiste op te gaan.

Zelfs als je een gevorderde skier of een expert bent dan kan deze site je inzichten geven die je kunnen helpen bij het verbeteren van je Skitechnieken of je nieuwe ideeën geven. Veel plezier!

Voor meer info kan je me ook mailen!
- Mail
-lliinn_h@hotmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten